Imtiyaaz

imtiyaaz Pengiktirafan Imtiyaaz

TAK MAMPU?

Pernahkah terfikir berkenaan sistem rawatan air untuk kegunaan minuman dan masakan? Namun harga pasaran produk begini adalah sekitar RM1,800 hingga RM2,300. Ini bukan harga mampu milik untuk setiap rumah, tetapi harga ekslusif, hanya golongan berpendapatan tinggi yang mampu. Bagi yang tak mampu, kebanyakannya terpaksa menyimpan atau berhutang untuk mendapatkan air yang sihat.

KENAPA IMTIYAAZ MURAH?

Memperkenalkan: IMTIYAAZ, sistem rawatan air semurah RM598 sahaja! Kenapa murah? Ia tidak dijual dalam sistem MLM, yang kebiasaannya ambil margin untung tinggi untuk tampung pembahagian bonus/komisyen kepada agen. Tetapi ia dijual dengan kaedah perdagangan (trading), tumpuan adalah kepada volum jualan, bukan margin keuntungan.

SISTEM BAGAIMANA YANG TERBAIK?

Terdapat pelbagai sistem rawatan air di pasaran, jadi apakah ciri-ciri sistem rawatan yang terbaik untuk kita pilih? Tentunya adalah:

 1. Disahkan halal
 2. Mampu dimiliki.
 3. Output air adalah bersih, bersifat alkali, beroksigen tinggi, bermineral tinggi dan berteknologi nano.
 4. Mudah dipasang, diselenggara.
 5. Diiktiraf di peringkat dunia.

Ciri-ciri Penting Sistem Rawatan Air Nano Beralkali Imtiyaaz:

 1. Termurah di pasaran ~ Harga pesaing lain ialah sekitar RM1800 hingga RM2300.
 2. Disahkan halal ~ Ada pengkaji mendapati seramik kebanyakan penapis air mempunyai campuran tulang haiwan, namun ada juga yang tiada campuran haiwan.
 3. Tahap alkali tinggi ~ ujikaji dan testimoni mendapati meminum air Imtiyaaz dapat meneutralkan asid. Badan berasid banyak menyebabkan penyakit.
 4. Berteknologi nano ~ molekul air tersusun dalam keadaan yang halus, mudah diserap oleh badan. Bila molekul elemen menjadi kian kecil, electron yang menyelubungi atom-atom pada elemen-elemen akan menjadi aktif. Oleh itu, bahan yang berlainan elemen-elemen bila bersaiz nanometer, ia akan menghasilkan medan elektrik yang aktif yang dipanggil medan tenaga.
 5. Beroksigen tinggi ~ air Imtiyaaz mempunyai butir-butir udara yang sangat halus menjadikannya beroksigen tinggi, baik untuk kesihatan kita. Seperti air akuarium yang diberikan buih-buih udara agar ikan mendapat oksigen (tak perlu ke permukaan air untuk ambil udara)
 6. Bermineral tinggi ~ mempunyai pelbagai mineral yang diperlukan oleh badan.
 7. Menyingkir bahan kimia, bakteria ~ dapat menyingkir klorin, bakteria, kandungan logam berat (aluminium, merkuri dan sebagainya), sisa-sisa radioaktif.

Penyelenggaraan

Penggantian Penapis Luar:

 1. PRE sediment: 3-6 bulan (RM35) atau;
 2. Ceramic: 1-2 tahun

Penggantian Penapis Dalam:

 1. NSF Granular Activated Carbon + KDF 55: 1 tahun (RM80)
 2. Activated Carbon Block: 1 setengah tahun (RM90)
 3. Energy Otimization Filter: 5 tahun (RM115)
 4. Nano Silver Activated Carbon Block: 2 tahun (RM50)

Tabung Penapis Imtiyaaz

 • Cadangan tempoh adalah bergantung keadaan air input.
 • Sistem rawatan air lain adalah mahal bagi penggantian tabung-tabung penapisnya.

Juga terdapat dalam rekabentuk baru: Imtiyaaz Ekslusif berharga RM998.

Imtiyaaz II

Kos Penghantaran

Bagi penghantaran di Lembah Kelang, saya akan cuba untuk hantar sendiri dan bertemu dengan pelanggan. Bagi penghantaran di luar Lembah Kelang, penghantaran akan dibuat dengan cas tambahan RM20 sahaja.

Tempahan

Sila email untuk tempahan dan pertanyaan lanjut:  el.ilmy[a]gmail.com atau hubungi melalui SMS/ Telefon: 019-664-8081.“Dengan Imtiyaaz, kini sistem rawatan air bukan lagi produk ekslusif, tapi mampu dimiliki setiap rumah.”

Leave a Reply